skip to Main Content

Over seatinkopen.nl

Wil je je SEAT snel verkopen zonder gedoe? Wij kopen jouw SEAT graag in, ongeacht leeftijd of kilometerstand. Het enige wat je hoeft te doen is je kenteken en je contactgegevens aan ons door te geven. Je ontvangt binnen 24 uur  geheel vrijblijvend een bod op jouw SEAT.

auto verkopen

Wat doen we?

Stel je staat op het punt dat je je SEAT wilt gaan verkopen? Dan kun je er voor kiezen om je auto zelf online ergens te gaan verkopen. Vaak brengt dit een hoop rompslomp met zich mee: té lage biedingen op je auto, veel potentiële kopers aan je deur en een lastige administratieve afhandeling.

Wil je je auto snel verkopen zonder gedoe? Wij kopen jouw SEAT graag in, ongeacht leeftijd of kilometerstand. Het enige wat je hoeft te doen is je kenteken en je contactgegevens aan ons doorgeven, dan nemen wij vanzelf contact met je op over jouw SEAT.

De Waal

Onderdeel van De Waal

De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens met 9 vestigingen vertegenwoordigt in het gehele Rivierengebied. Naast de verkoop en het onderhoud van auto’s zijn de universele leasemaatschappij Autolease Midden Nederland, Schadenet Rivierenland en Shell Druten onderdeel van de groep. Met dit totaalpakket in de verzorging van uw mobiliteit is De Waal Autogroep al 50 jaar een begrip in de regio met als motto; Vertrouwd op weg.

Veilig auto verkopen

Veilig en vertrouwd

Je SEAT verkopen? Verkoop je auto dan gemakkelijk via Seatinkopen.nl. Wij zijn onderdeel van De Waal Autogroep, een familiebedrijf van de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT met 9 vestigingen in Midden-Nederland. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij veel kennis over jouw SEAT in huis. Zo kun je hem veilig en vertrouwd verkopen, zonder gedoe.

zorgeloos auto verkopen

Makkelijk en zorgeloos

“Stel, je wilt jouw SEAT verkopen. Doe je dat dan zelf via een online kanaal? Inclusief alle rompslomp als te lage biedingen en veel mensen aan je deur die je auto toch niet kopen?”. Via Seatinkopen.nl verkoop je jouw SEAT gemakkelijk, ongeacht de leeftijd en kilometerstand. Het is heel simpel: voer jouw kenteken, kilometerstand en gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Seat Verkopen
Back To Top